Te hard rijden Eerste Baan.

In de Eerste Baan in de wijk Kamperpoort word veelste hard gereden. In deze straat zijn mensen deels verplicht om op de straat te lopen ivm een uitbouw die zich boven de stoep bevind. Ook word er veel overgestoken, vooral door kinderen en mindervaliden, wat dus vaak gevaarlijke situaties oplevert. Er is een tijd geleden een bloembak geplaatst, maar helaas heeft deze zijn functie verloren. Iedereen gaat er langs heen. Graag zouden wij als bewoners van de wijk zien dat hier iets aan gedaan word.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Reacties

ja of een fiets pad ze rijde. Hier zo hard 70 door zo smalle straatje en ik heb 2 kids een van 6 en 7 en die liggen vandaag of morgen dood op straat. En dan is het te laat om er wat aan te doen ik durf ze bijna niet naar buite. Te laten gaan om dat ze zo hard rijden hier moeten ze echt wat aan gaan doen voor dat ik een van mijn kids kwijt ben

Antwoord

Ik vind het een goed idee om het aan te pakken. Zelf heb ik de straat los gehaald. En nu is er een plantenbak neer gezet. Maar nog rijden ze erg hard hier. Ook heb ik de bak verder van de kant gehaald om de doorgang te versmallen maar ook dat helpt niet. Er mag van mij wel een dood lopende straat van maken met alleen doorgang voor fietsers want als dit zo door gaat dan gaat er geheid wat gebeuren.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 20-09-2020