Bankjes tilligterbeek

De opkomende zon; de ganzen; hazen; de koeien van de stadsboer; de kuikens van de waterhoentjes... en de reekalveren...... de natuur heeft zover moois te bieden! Het lijkt ons leuk om bankjes te plaatsen zodat we nog meer kunnen genieten van al dat moois. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste Artur en Herma, het is e bedoeling dat jullie informeren bij de aanwonenende of zij het ook eens zijn met een bankje op deze plek en de realisatie van een bankje zelf regelen. Dit kan bijvoorbeeld door aanvrag van een subsidie. Wanneer jullie een gewone gemeentelijk bank wensen dan stuur ik jullie melding door naar mijn collega die over de banken gaat. Dan is het geen bewonersinitiatief naar een verzoek en dan archiveer ik jullie initiaitief. Ook bij de aanvraag van een gemeentelijke bank is draagvlak in de buurt essntieel. Ik hoor graag waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Groeten, Monique Wiegers

Beste Herma, jullie wonen inderdaad op een heel mooi plekje met een fantastisch uitzicht. MijnWijk is een online bewonersplatfom waar bewoners hun initiatief op kunnen zetten en andere bewoners deelgenoot maken van hun plannen. Het is belangrijk dat jouw medebewoners die ook een goed idee vinden. Dus zorg voor meer medestanders en likes. Daarnaast wil ik graag van je weten welke type zitelement je wil plaatsen.

Reacties

Een standaard gemeente bank met 2 betonnen elementen en planken is goe. Eventeel een bank uit boomstammen. Wel met rugleuning.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 10-06-2021