Grasveld niet meer bruikbaar, woonstraat

4 Jaar geleden kwamen wij hier wonen aan een mooi grasveld. Daar is inmiddels niets meer van over zoals u kunt zien op de foto. Ik ben absoluut voor vergroening! Maar er is totaal niet over nagedacht over de uitvoering waardoor het grasveld nu niet meer bruikbaar is. Ik las laatst een artikel dat gemeente Zwolle buren dichter bij elkaar wil brengen maar dit zie ik helaas niet terug.

Het bloemen veld is destijds zo geplaatst dat de bewoners van de flat een fleurig uitzicht zouden krijgen. Ons is niets gevraagd maar prima, het zij zo. Langs de wandelpaden (wat meer verdeeld) was misschien ook een optie geweest. 

Nu is er een gigantische kuil naast gekomen; opvangen van regenwater, helemaal mooi! Maar waar kunnen onze kinderen nog spelen, voetballen bijvoorbeeld? Onder de eiken aan de overkant is nog een strookje gras, helaas zitten hier elk jaar eiken processie rupsen. Dat bloemenveld kan misschien in die kuil? Mijn vraag is hoe jullie het weer kindvriendelijk/toegankelijk gaan maken? Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet, Jessica