Groene speelplaats Glanerbeek

De Glanerbeek is een heerlijk groen woonerf om te wonen, het is rustig en er komt alleen bestemmingsverkeer. Er zijn een aantal grasvelden aanwezig.  

Het idee is om op het voorste veld van de Glanerbeek weer een speelplek te creëren. De muurtjes die nog aanwezig zijn van de verwijderde speelplaats kunnen handig hergebruikt worden.
De kinderen in de straat zullen hier erg blij van worden!
Ook voor de andere bewoners is er een plek om te ontmoeten en kan er gebruik gemaakt worden van de zit elementen tijdens een wandeling. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Dorieke,

Wij hebben elkaar inmiddels fysiek ontmoet en je ontwerp ter plekke bekeken. Ik heb met jou de mogelijkheden doorgenomen. Je had al wat fondsen benaderd en via de gemeente een premie op actie aanvraag gedaan. Ik heb jou de contactgegevens doorgegeven van ons contactpersoon die de wilgentenenhut bouwt. Wat fijn dat jullie snel contact met elkaar hebben opgenomen en dat het mogelijk was dat de wilgentenenhut deze maand aangelegd kon worden samen met buurtbewoners. Inmiddels staat die er. De volgende stap is de aanleg van de stappalen. Ik ben benieuwd wanneer deze geleverd kunnen worden en hoe het eruit ziet als deze zijn aangelegd. Stuur je me dan ook wat foto's toe?

Groet, Vanessa

Hallo Dorieke,

We hebben al inensief mailcontact gehad over jouw initiatief. Mooi dat je jouw ideeen al hebt gedeeld met de buurt en dat er al een aantal bewoners zijn die gaan helpen met beheer en onderhoud. Je bent al bezig met het aanvragen van subsidies. Mijn collega Vanesssa Sahetapy gaat de begeleiding van jullie project overnemen. Zij neemt na de herfstvakantie contact met je op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken. Het zou leuk zijn wanneer andere bewoners ook op dit platform gaan deelnemen aan dit initiatief. Succes met de plannen!

Met vriendelijk groet, Monique Wiegers

 

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 16-02-2023

Top. We wachten het af!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 04-10-2021