Groene speelplaats Glanerbeek

De Glanerbeek is een heerlijk groen woonerf om te wonen, het is rustig en er komt alleen bestemmingsverkeer. Er zijn een aantal grasvelden aanwezig.  

Het idee is om op het voorste veld van de Glanerbeek weer een speelplek te creëren. De muurtjes die nog aanwezig zijn van de verwijderde speelplaats kunnen handig hergebruikt worden.
De kinderen in de straat zullen hier erg blij van worden!
Ook voor de andere bewoners is er een plek om te ontmoeten en kan er gebruik gemaakt worden van de zit elementen tijdens een wandeling. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Dorieke,

We hebben al inensief mailcontact gehad over jouw initiatief. Mooi dat je jouw ideeen al hebt gedeeld met de buurt en dat er al een aantal bewoners zijn die gaan helpen met beheer en onderhoud. Je bent al bezig met het aanvragen van subsidies. Mijn collega Vanesssa Sahetapy gaat de begeleiding van jullie project overnemen. Zij neemt na de herfstvakantie contact met je op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken. Het zou leuk zijn wanneer andere bewoners ook op dit platform gaan deelnemen aan dit initiatief. Succes met de plannen!

Met vriendelijk groet, Monique Wiegers

 

Reacties

Top. We wachten het af!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 04-10-2021