Fietsenstalling Groenestraat

Omdat er veel huizen zijn zonder achterom en er veel fietsen een plekje zoeken is er meer ruimte nodig om fietsen te stallen.

Denk aan een fietsenstalling met een bankje zoals in de Coetsstraat. Of een verlaagde fietsenstalling met groen op het dakje.


Locatie en uitvoering in overleg uiteraard!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Suzette, We hebben een tijdje geleden jouw idee en mogelijkheden besproken. Ik hoor graag van je of je het nog verder door wilt zetten of dat je dit initiatief toch niet van de grond krijgt of op een later moment weer wilt oppakken.

Hoi Suzette, ik heb via email even jouw contactgegevens gevraagd zodat we jouw idee telefonisch kunnen bespreken. Hartelijke groet, Jenine Timmerman, wijkbeheerder stadsdeel Midden

Beste Suzette, Bedankt voor het indienen van jouw initiatief op MijnWijk. Fijn dat je onze website voor bewonersinitiatieven hebt gevonden. Het is belangrijk dat het initiatief ondersteund wordt door andere wijkbewoners. Probeer hen naar MijnWijk te krijgen om jouw idee te ondersteunen en om te reageren. Succes! Wil je meer weten hoe het daarna verder gaat, kijk dan op de pagina Zo werkt MijnWijk https://mijnwijk.zwolle.nl/handleiding Met vriendelijke groeten, Natascha Jannink Wijkmedewerker

Reacties

Nou, ik denk dat de straat app duidelijk heeft gemaakt dat dit idee geen of weinig draagvlak heeft. Wanneer je er even over nadenkt is het ook niet erg haalbaar. Niemand wil zo een stalling voor zijn eigen huis. Zonde om gemeenschapsgeld aan te spenderen verder. Succes met evt andere idee├źn.

Antwoord

Ik heb geen belangstelling voor een fietsenstalling in de Groenestraat en vooral niet als dat ten koste gaat van de groenvoorziening.

Antwoord

Hoi Marij,Dat lijkt me ook zeker niet de bedoeling! Het kan met een groen dak wel voor extra groenvoorziening zorgen.Groetjes Suzette

Antwoord

Ik ben een voorstander.

Antwoord

Geen belangstelling voor een fietsenstalling in de groenestraat, er is voldoende ruimte om fietsen te stallen bijvoorbeeld op het assendorperplein.

Antwoord

Goed idee!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 25-03-2021