Green light district _ Coets

Om het doodlopende gedeelte van de coetsstraat verder om te toveren tot een green light district, willen we graag een groenslinger realiseren. De groenslinger zal ongeveer halverwege het doodlopende gedeelte worden opgehangen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi allemaal,

Het voorstel is besproken in het kernteam van specialisten. Voor het realiseren van een dergelijke constructie zijn wij op dit moment nog niet klaar. Er is meer onderzoek nodig, met name op gebied van veiligheid in de openbare ruimte.

Denk aan risico's op scheuren in de muren, het weer, veilig snoeien, toegankelijkheid veiligheidsdiensten, knappen van de constructie etc.
Op korte termijn kunnen we hier dus helaas niet aan meewerken, maar willen wel verkennen of dit op een veilige manier wél te realiseren is.

Met vriendelijke groet,
Jenine Overgoor
Wijkbeheerder stadsdeel Midden

Hoi Carla en Sabine,

Leuk idee. Een eerder soortgelijk idee heeft het niet gehaald om veiligheidsredenen. Omdat deze net iets anders is, bespreek ik dit in ons kernteam van specialisten voor advies of dit haalbaar en uitvoerbaar zou kunnen zijn.

Wordt vervolgd!

Beste Sabine,

Bedankt voor het indienen van jouw initiatief op MijnWijk. Wat fijn dat jullie actief meedenken over het verbeteren van de buurt! Mooi dat jullie al medestanders in de buurt gevonden hebben. Vraag zoveel mogelijk buurtbewoners hier op MijnWijk het idee te liken. Zo zien anderen hoeveel bewoners achter het idee staan.
Succes!

Wijkbeheerder Jenine Overgoor neemt verder contact op met jou via de mail.

Succes met jullie initiatief!

Met vriendelijke groeten,
Natascha Jannink
Wijkmedewerker

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 27-01-2022

Heel sfeervol en tof idee!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 19-01-2022