Groenstraat verkeersveilig

In onze staat, waar geen echte stoep is en veel mensen waaronder veel kinderen op straat lopen, rijden auto's soms erg hard. De situatie is hierdoor niet altijd veilig.

Graag willen we dit oplossen. Mogelijkheden hiervoor zijn drempels, extra bochten, anders opstellen van de parkeerplaatsen, of een ander idee!

Het zou mooi zijn als dit in combinatie met vergroening, ruimte voor fietsen, een gezellig bankje of een speeltoestel kan.

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Suzette, Graag hoor ik even van je of je dit nog verder op hebt kunnen pakken.

Beste Suzette, Dank voor je idee op MijnWijk! Dit betreft wel meer een verkeersprobleem en wat minder een buurtinitiatief. Ook is dit onderwerp in deze straat een paar jaar geleden eerder aan de orde geweest. Ik zal je via mail een uitnodiging sturen om eens bij te praten en jouw specifieke wensen verder te verkennen. Hartelijke groet, Jenine Timmerman, wijkbeheerder stadsdeel Midden

Reacties

Ik heb geen behoefte aan fietsenstalling, drempels of nog meer bankjes in de straat. Helemaal wanneer dit ten koste van parkeerplaatsen gaat. Speeltoestellen genoeg op het plein lijkt me. De Groenestraat is gewoon een smalle, overbevolkte straat.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 25-03-2021