"Upgraden" speeltuin Tuinstraat

In de Stationsbuurt in Zwolle zijn veilige plekken om op straat te spelen voor kinderen lastig te vinden. De speeltuin in de Tuinstraat zoals deze nu is ingericht nodigt niet uit om te gaan spelen met 4 toestellen, in de volle zon tijdens een warme zomerdag.

Het initiatief is dat er een speeltuin wordt gecreëerd die kinderen uit de buurt aantrekt om veilig te kunnen spelen. Een speeltuin anno 2021, waarin kinderen elke willen spelen, ongeacht het weer!

Een meer natuurlijke speeltuin met groen wat zorgt voor verkoeling i.p.v. steen en zand. Een kleinere zandbak met meer ruimte om te kunnen spelen op de toestellen of bv. met een bal!

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Tamara, ben benieuwd hoe je initiatief is gevallen in de buurt. Ik zie al wat leuke reacties. Ik neem even via de mail contact met je op.

Beste Tamara, leuk dat je jouw idee hebt geplaatst op MijnWijk. Nu is het zaak dat je bewoners gaat vragen wat zij van het idee vinden en of ze nog toevoegingen hebben. Dat kunnen ze doen door middel van het geven van een ‘ hartje’ of zich aan te melden als deelnemer. Vervolgens maken wij een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen.

Reacties

Een goed initiatief, dat ik zeker ondersteun. Kun je echt wat leuks van maken, ik vind hem wel erg afgelegen, daar ik er na een paar maanden pas achter kwam dat daar een speeltuin zat. Het zou mooi zijn als deze een upgrade krijgt.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 07-01-2021