Honden losloopveld

Een honden losloopveld maken in park de hogenkamp! Nu zijn er veel honden die loslopen op het speelveld van kinderen en het is een heerlijk park om te wandelen met je hond. Een omheining is voor mij gewenst!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Dag, dank voor het delen van jouw idee op MijnWijk. Er is een officiele  hondenlosloopterrein langs het water. In de bijlage (onder de linkerkolom "Bestanden") heb ik in een luchtfoto aangeven welk terrein dit is. Wil je als buurtinitiatief samen met andere hondenbezitters met dit gebied aan de slag? Bijvoorbeeld samen een omheining plaatsen? Dan help ik jullie daar graag bij om dit te realiseren. Het initiatief begint met het vinden van een groep van enthousiaste hondenbezitters die dit idee verder uitwerken. Ken je hondenbezitters die dit samen met jou willen oppakken? Mocht je telefonisch contact op prijs stellen dan kunnen we bellen om het initiatief door te nemen. 

Je kunt jouw idee delen met anderen door op de knop "Deel dit initiatief" te drukken. Zo kunnen anderen jouw idee een hartje geven of een reactie plaatsen. Dat geeft mij zicht op het aantal mensen dat jouw idee ondersteunt. 

Ik plaats het idee op onze Facebookpagina WijkenZwolle Oost. 

Groeten, Ilse  

Reacties

Initiatief is geplaatst op 27-12-2023