Vergroenen van pleintjes aan Diezerhoven

Bij het inrijden van het begin van de Diezerhoven zie je twee pleintjes die vooral bestaan uit stenen. Deze pleintjes willen we graag groener zien zodat de straat nog mooier wordt en de biodiversiteit nog meer ontwikkeld kan worden. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Dag Sigrid, Ik weet dat jullie de hanging baskets als buurtinitiatief hebben opgepakt. Mogelijk is door corona het idee om het pleintje te vergroenen in de la beland. Mocht je het nieuw leven willen inblazen, dan is het plaatsen van een scherpe foto, impressies van het idee en een uitbreiding van de toelichting een goed begin. Deel de vernieuwde 'uitgave' via de "deel dit initiatief" knop. Jullie Whatsapp straatapp werkt daarvoor het beste. Vraag de buren het idee te liken. Zie ik de hartjes toenemen dan neem ik contact met je op voor een afspraak op locatie. Via de mail stuur ik je het stappenplan van idee tot realisatie. Die komt binnenkort ook op mijnwijk te staan. Tot die tijd stuur ik per mail aan de iniatiefnemers. groeten Ilse

Beste Sigrid, Bedankt voor het indienen van jouw initiatief op MijnWijk. Fijn dat je onze website voor bewonersinitiatieven hebt gevonden. Het is belangrijk dat het initiatief ondersteund wordt door andere wijkbewoners. Nu zijn er nog maar twee likes. Je kunt met de knop "deel dit initiatief" via Whatsapp, Facebook en mail jouw idee delen. Ik zie graag of meer buurtbewoners het ideee ondersteunen. Zodra deze teller gaat lopen maken we een afspraak op locatie om de mogelijkheden door te nemen. Je liet mij al weten dat jullie straat een werkgroep heeft die nadenkt over meer groen in de straat. Probeer jouw buren naar MijnWijk te krijgen om jouw idee te ondersteunen (roze balk) en om te reageren. Succes! Wil je meer weten hoe het daarna verder gaat, kijk dan op de pagina Zo werkt MijnWijk https://mijnwijk.zwolle.nl/handleiding Met vriendelijke groeten, Ilse Bloemhof wijkbeheerder ps Een reactie op mijn feedback kan op deze pagina bij "laat een reactie achter"

Reacties

Goedemiddag! Misschien een goed idee om het initiatief van het plaatsen van een boom ook mee te nemen in de beschrijving van dit project? Dan kunnen we het ook gebruiken richting de Gemeente Zwolle om animo ervoor aan te tonen!

Antwoord

Oh en daaaamn, we hebben wel een betere foto nodig hoor @Sigrid :')

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 25-09-2020