Panna Knock Out komt naar Zwolle!

Op maandag 1 juli komt Panna Knock Out naar Zwolle. Van 15:00 tot 18:00 zijn zij samen met Jeugdfonds Sport Zwolle te vinden bij voetbalverenigingen Dieze West en Ulu Spor. Het adres is: Luttekeweg 15-A in Zwolle. Meedoen kost niks! Aanmelden kan op de dag zelf vanaf 14:45.

Voor het tweede jaar op rij organiseert Jeugdfonds Sport & Cultuur samen met Panna Knock Out, straatvoetbaltoernooien in de wijk. Voormalig wereldkampioen en Jeugdfonds ambassadeur Nasser El Jackson zet zich in om het mogelijk te maken dat kinderen en jongeren in hun eigen wijk kennismaken met panna- en straatvoetbal.

Alle kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar kunnen meedoen aan dit voetbalspektakel. De organisaties richten zich hierbij vooral op wijken waar veel gezinnen wonen die moeite hebben om financieel rond te komen. Het doel van het toernooi in de wijk is dat meer kinderen en jongeren lid worden van een club. Op de club maak je nieuwe vrienden, kun je je uitleven en doe je nieuwe skills op. Is er thuis geen geld om te kunnen sporten bij een club? Het Jeugdfonds betaalt! Kijk voor meer informatie op: http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/zwolle

De winnaars van alle lokale toernooien kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out in Amsterdam. Als vervoer een probleem is, zorgt het Jeugdfonds voor gratis openbaar vervoer naar het NK voor alle finalisten plus een ouder/verzorger.

Wil je meer lezen over Panna Knock Out? Kijk dan op: www.pannaknockout.nl