Een groene haag van planten voor de deur met doorbroken doorgang naar het grasveld

Graag zouden wij met de buren een groen haag/strook  willen aanplanten van verschillende planten en bloemen om zo nog meer groen te creeeren voor  de voordeuren (een stukje in het gras ) dit hebben wij met een aantal buren tijden de laatste buren besproken en de reacties waren enthusiast ,vandaar het initiatief vanuit mij 

aangezien we veel voorbeelden hebben mogen zien in de buurt en het prachtig uitziet en ook de wijk nog groener maakt wat ook bij draagt aan het welzijn van natuur en insecten  ,zouden wij dat graag mogelijk willen maken met toestemming van  de gemeente en eventueel (als het mogelijk is gesubsidieerd )

met Vriendelijke groet 

Adita Majdanac

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Adita,

We hebben elkaar vorige week al gesproken en wat leuk dat jullie de strook meer varieteit en biodiversiteit willen geven. Het is belangrijk dat alle bewoners van jullie blok meedoen zodat er een geheel ontstaat. Het gaat hierbij om de woningen Lortzinghof 33 en VonWeberhof 42 t/m 60 (even). Ik ben benieuwd naar jullie plan. Succes het maken van het plan en het organiseren van draagvlak. 

Ik draag jullie project binnenkort over aan een collega omdat ik wijkbeheerder wordt in een ander stadsdeel. Met hem/haar wordt de communicatie en vervolg doorgezet. 

Reacties

Initiatief is geplaatst op 30-09-2021