Gezamenlijke border om grasveld (Schumannlaan 56-46)

Voor de huizen Schumannlaan 56-46 ligt een 'grasveld'. Graag willen wij dit grasveld (deels) omheinen, door middel van een border om 2 zijden: de lange zijde aan de straat, en de korte zijde aan de oprit (waar de containers voor rova ook staan). Hiermee wordt (meer) het gevoel van een gezamenlijke voortuin gecreerd. Voor de invulling van de border willen we (ook) kijken naar opvulling met eetbare soorten beplanting (bijv. fruitbomen/struiken, kruiden etc.). 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Reacties

Nav de vraag van Cathetine om op korte termijn te overleggen. @Anneke, Sadjen, Marije, Freddie, Catherine: wij kunnen zaterdagmiddag en avond. Laat maar weten of jullie dat ook uitkomt en hoe laat.

Antwoord

Hoi Tomas en Jolanda. Super! zullen we om 16.00 elkaar opzoeken? Anneke, Sadjen, Freddy en mijzelf kunnen. Ik check nog bij marije en jan of ze willen en kunnen aanschuiven (weet even niet zeker of ze hier meelezen)...

Antwoord

PS: dit bericht heb ik - Catherine - getipt. Blijkbaar was ik nog ingelogd onder de naam van Anneke :P

Antwoord

Moeten we nog kort bij elkaar komen om plannen door te spreken? Van harte welkom om dat bij ons te doen op een avond.

Antwoord

Wat leuk! Morgen (woensdag) komt de wijkmanager op bezoek. Catherine en ik zullen hem bijpraten over het idee. Daarna hopen we van hem te horen of we een 'go' hebben van de gemeente. Zo ja, komen we zeker bij jullie terug om een datum te prikken verder af te stemmen. Leuk dat jullie ook zo enthousiast zijn!

Antwoord

Mooi initiatief buurtjes!

Antwoord

Dank voor je steun Marije! ;) het wordt genieten voor de deur!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 15-02-2023