Spelelementen in hofje Lortzinghof

Graag zien we meer mogelijkheden binnen ons hofje waar (kleine kinderen) kunnen spelen en buren wat makkelijker met elkaar in contact komen. 
In de hofjes om ons heen staan of speeltuinen of speelelementen en dat is een gezellige trekpleister voor zowel kind als volwassene. 


We zouden graag één of twee natuurlijk speelelementen in het gras zien en mogelijk een picknicktafel.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste buurtbewoners, we hebben afgelopen vrijdag een prettig gesprek gehad. Mooi dat jullie samen nadenken over de invulling van jullie buitenruimte. Ik heb jullie meegegeven wat de mogelijk- en onmogelijkheden zijn. Ook het draagvlak in de buurt is erg belangrijk. We hadden afgesproken dat ik jullie de locatie zou doorsturen van de Corellistraat waar ze ook een mooi initaitief hebben met natuurlijk spelen en buurtmoestuin. Het is de Corellistraat ter hoogte van de huisnummers 37 t/m 43. Ik ben benieuwd naar jullie plannen. Succes!

Groeten, Monique Wiegers

Beste Melissa en buurbewoners, We hebben op vrijdag 17 september om 13.00 uur een overleg over jullie initiatief in de Lortzinghof. We bespreken dan de wensen en de mogelijkheden. Met vriendelijke groeten, Monique Wiegers

Beste Melissa en deelnemers, wat leuk dat jullie is hofje leuker en gezelliger willen maken. Het is belangrijk dat jullie medebewoners jullie ideeën omarmen. Draagvlak is een belangrijk onderdeel. Ik ben benieuwd naar welke natuurlijke speeltoestellen jullie willen gaan plaatsen en op welke plek. Wanneer jullie een plan maken dan kom ik graag met jullie in gesprek over de voorwaarden. Op deze pagina “zo werkt het” vind je alle informatie over de processtappen. Als je bij zoeken Holtenbroek intikt en de wijk selecteert kom je op een pagina met Hulpmiddelen, tips en ideeen. Hier vind je ook een document inspiratiegids spelen. Succes met de plannen en ik kom graag met jullie in contact als de plannen concreet zijn.

Reacties

Top idee Melissa, niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders. Er zit in de straat voldoende potentie en animo om meer samen te doen en te delen. Zo'n ontmoetingsplek zou ideaal zijn om het contact onderling verder te stimuleren. 100% voor!!!

Antwoord

Heel leuk idee!!! Niet alleen voor de kids maar ook voor ons als ouders om gezellig samen te komen. Helemaal voor dit idee!

Antwoord

Ja zou mooi zijn! Voordeuren open en lekker in het hofje onder de bomen spelen en kletsen.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 16-06-2021