Vergroenen ruimte rondom de containers

Wij zouden graag onze leefomgeving vergroenen! Op dit moment hebben wij een ruime stoep waarop twee ondergrondse containers staan. Hier wordt nog wel eens (grof)vuil geplaatst, waardoor het er niet zo fris en leuk uitziet. Daarnaast is hier, naar ons inzien, nog genoeg ruimte om wat groen aan te brengen. Zo kunnen we (hopelijk) verkomen dat er afval naast de ondergrondse containers wordt geplaatst, en nog belangrijker - kunnen we bijdragen aan minder hittestress en wateroverlast, en juist aan meer biodiversiteit in onze leefomgeving. Zo komt onze leefomgeving en straat er een stuk aantrekkelijker uit te zien. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Milla, we hebben elkaar gesproken en wat tof dat jullie een mooie tuin gaan maken rondom de container. Voor burendag zorgt de ROVA ervoor dat de tegels eruit gaan en het bak plantkaar wordt opgeleverd. Jullie kunnen dan op Burendag aan de gang met aanplanten. Samen met de wijkwethouder komen we op burendag een kijkje nemen. Rond 13.30 uur komen we bij jullie langs. 

 

 

Hallo Milla en deelnemers, wat tof dat jullie je woonomgeving mooier willen maken. Ik heb ook een verzoek gekregen van de woningbouwvereniging of we wat kunnen met de fietsen aan de kant van de Obrechtstraat. Wellicht kunnen we e.e.a. koppelen. Ik heb benieuwd naar wat jullie idee├źn zijn. Het lijk mij goed om samen een afspraak ter plekke te maken om de mogelijkheden te bespreken. Ik neem binnenkort contact met jullie op om een afspraak te maken. Met vriendelijke groet, Monique Wiegers

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 22-09-2021
Initiatief is geplaatst op 20-08-2021