Calisthenics park Diezerpoort

Afgelopen tijd zijn er verschillende calisthenics parken in Zwolle gerealiseerd. Deze worden allen druk bezocht, maar zijn helaas niet vlak in de buurt. 
Sport zorgt voor verbinding tussen de buurtbewoners en dat mensen fit en vitaal blijven zowel fysiek als mentaal. Hier wil ik mij graag voor inzetten bij het realiseren van dit initiatief. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Even een korte UPDATE:

Larissa en Nick hebben 'onderzoek' gedaan naar de mogelijkheden in type beweegpark. Met deze maatvoering gaan we binnenkort het park in om te kijken waar deze toestellen kunnen komen. Waar is er ruimte voor deze toestellen? Zodra dat bekend is begint de uitwerking. Belangrijkste is dan het ophalen van subsidies, fondsen of sponsoring.  

Vadaag met Larissa en Nick om tafel gezet. We gaan samenwerken aan een plan van aanpak en een verkenning naar plekken waar het beweegpark mogelijk is. Er hebben zich aardig wat deelnemers aangemeld. Mooi om dit enthousiasme te zien, want Larissa en Nick kunnen jullie hulp straks gebruiken. Wordt vervolgd. 

Groeten Ilse  

groeten Ilse 

We hadden deze week een afspraak staan om het park te bezoeken met een aantal initiatiefnemers en een landschapsontwerper van de gemeente Zwolle. Vanwege ziekte kan mijn collega in de komende weken niet werken. Met Larissa heb ik daarom een nieuwe afspraak gepland. Deze is begin januari.  

Dag Larissa, 

We hebben elkaar afgelopen week telefonisch gesproken over jouw idee voor een beweegpark in Park Hogenkamp. Daarin hebben we afgeproken dat jij kijkt of er in Diezerpoort en Aa-landen Zuid meer mensen zich willen inzetten voor het realiseren van een beweegpark. Want voor het realiseren van de toestellen is naar schatting € 30.000-50.000 nodig. Er moet fondsenwerving en sponsoring gedaan worden om dit te realiseren. Ik ondersteun jullie graag in het vinden naar budgetten. 

Wanneer je een kerngroep (dat zijn meedenkers/meedoeners) van ongeveer 10 mensen uit deze wijken hebt, dan kunnen we met hen eens kijken waar in het park dit past. Een ontwerper kan met jullie meedenken. Want in het park gaat in de toekomst het nodige veranderen door de nieuwbouw op het terrein van de Stilohal en het kegelhuis (Sloop Stilohal locatie gaat starten - RTV Focus (rtvfocuszwolle.nl))   

Laat je mij weten wanneer je een kerngroep hebt? 

Groeten Ilse Bloemhof  

Dag mevrouw Lutgerink,

Leuk dat u MijnWijk gebruikt om in contact te komen over een idee die u heeft voor de openbare ruimte. Door mijn vakantie heeft een reactie vanuit mijn kant langer geduurd dan gebruikelijk is. 

Zullen we een telefonische afspraak maken om kennis te maken en uw idee en vervolgstappen door te nemen? 

U mag mijn collega Claudine Conradie (c.conradie@zwolle.nl) een email sturen welke dag(en) u kunt. Zij draagt zorg voor een afspraak.

Groeten Ilse Bloemhof

Reacties

Top idee! Ik zou het gaan gebruiken. Maar... het is een park waar ik liever niet kom omdat ik mij er ook vaak onveilig voel. Misschien moet daar eerst iets aan gebeuren.

Antwoord

Voel je je in het Wezenlanden Park ook onveilig?

Antwoord

Leuk! Daar woon ik vlakbij

Antwoord
Gepromoveerd naar Voorbereiding op 05-10-2023

Heel tof!

Antwoord

Geweldig!

Antwoord

Goed plan!

Antwoord

Zit echt super zijn!🙌🏻

Antwoord

Top idee!

Antwoord

Erg goed idee!

Antwoord

Mooi idee!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 23-08-2023