Callisthenics in Zwolle-Zuid

Dag,

Ik ben Frank Schippers, 37 jaar en geboren en getogen in Zwolle-zuid. Ik ben sportief en train al enige tijd met plezier op het Lubeckplein, waar een Calisthenics plek staat.

Doordat het er steeds drukker wordt en het niet erg groot is ben ik nieuwsgierig of zoiets ook te realiseren is in Zwolle-Zuid, bij voorkeur in de Gerenlanden, bijvoorbeeld in het Gerenpark.

Ik verneem graag jullie reactie. Alvast hartelijk dank voor de aandacht.

Groet,

Frank

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Goedemiddag Frank,

Mooi plan, dat prima past bij de uitgangspunten voor Zwolle-Zuid, 'groen, gezond en ontmoeten'. Jammer dat er nog niemand op aanhaakt. Ik denk dat het een goed idee is om breder te kijken dan de Geren(landen). Bij sportpark Jo van Marle verwacht ik op afzienbare termijn ontwikkelingen waar dit initiatief prima op mee zou kunnen liften. Heb je daar zelf al contacten?

Reacties

Hi Serge, Bedankt voor je reactie. Ik benoem de Gerenlanden omdat ik er zelf woon maar ergens in Zuid zou al heel mooi zijn. Ik heb geen contacten bij het sportpark. Welke ontwikkelingen vinden er plaats? En waneer zou dat zijn? Kun je daar iets meer over vertellen? Groet, Frank

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 09-11-2021