'De Openlucht Tuin' - Wipstrik Noord

Het plan

Graag zouden wij de huidige plek, waar nu voornamelijk honden worden uitgelaten, willen uitbreiden of realiseren tot een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Een grote beweegreden hiervoor is om de kind vriendelijkheid en de uitstraling van de wijk een impuls te geven alsmede het creëren van een ontmoetingsplek voor jong en oud om het ‘buurtgevoel’ terug te brengen. Daarnaast mist er op dit moment vinden wij de huidige situatie onvoldoende.

Wij willen invulling geven aan de/een nieuwe ruimte om er een zit-plek neer te zetten en een aantal duurzame speeltoestellen. Waar kleine, maar ook wat grotere kinderen zich kunnen vermaken. Wij zijn ons er uiteraard van bewust dat dit een investering is en denken graag mee hoe we dit samen met overige welwillende buurtbewoners kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar buren, wijkbewoners en andere betrokkenen die ons idee willen ondersteunen.

Heb jij aanvullingen of tips, mogelijkheid tot aanleveren van materialen, fondsen werven o.i.d. laat het ons weten.

En... vergeet niet deze actie te LIKEN !

Foto’s geven impressie van de wenselijke situatie.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste Annejet, dank voor het delen van jouw idee voor een nieuwe speelplek in de Wipstrik op mijnwijk. Het is een heldere beschrijving en met de impressie en luchtfoto is het mij duidelijk wat je wilt. Goed om te zien dat er al 2 deelnemers zijn. Voor nu is het belangrijk dat je buurtbewoners op de hoogte stelt van jouw idee en hen vraagt te reageren op jouw idee. Dat kun je eenvoudig doen door op de "deel dit initiatief" knop te drukken. Is er een straat- of buurtapp dan is dat de makkelijkste manier van delen. Ik stuur je via email het stappenplan. Deze komt binnenkort beschikbaar op mijnwijk, maar tot die tijd stuur ik deze aan initiatiefnemers via mail. Laat via "reacties"gerust weten als je vragen hebt. Zo kan ieder onze communicatie volgen. Groeten van Ilse (wijkbeheerder oost)

Reacties

De locatie van het poppetje is verschoven, maar op de 2e foto goed zichtbaar waar we het willen realiseren. (Veldje naast het openluchtbad)

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 22-02-2021