Groenstrook Handellaan 2 t/m 18

Aanpassen groenstrook ter hoogte van de Handellaan (2) 4 t/m 18. We willen een afscheiding maken tussen de huidige groenstrook en de stoep. Dit doormiddel van beplanting.

Vergelijkbare uitstraling als bij het huizenblok van Handellaan 20 t/m 38(?)

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste buurtbewoners, vanmiddag hebben we met elkaar gesproken over de invulling van de strook voor jullie woning. We hebben afgesproken dat mijn collega groen-adviseur een ontwerp gaat maken dat aansluit bij de beplanting van het andere blok. Ik verwacht dat we eind najaar/begin van de winter bij jullie op de lijn komen met een voorstel. We koersen op aanleg in het voorjaar. Ook hebben we gesproken over de mogelijkheid van geveltuintjes. Op https://www.zwolle.nl/geveltuintje staat alle informatie en tips over de aanleg van een geveltuintje.

Beste allemaal, Even een reminder. Aanstaande donderdag (2 September) om 16.30 uur kom ik naar de Handellaan om jullie idee voor een bloemrijke strook voor jullie woning te bespreken.

Beste Ruben en deelnemer, afgelopen week heb ik met Ruben afgesproken dat we donderdag 2 September om 16.30 uur voor jullie woning bij elkaar komen om het idee door te spreken. Ik nodig alle deelnemers van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Dan kunnen we een eerste aanzet voor het plan maken.

Beste Ruben en deelnemers, wat mooi dat jullie het goede voorbeeld van de buren willen volgen. We hebben elkaar afgelopen zaterdag al even gesproken. Het is belangrijk dat alle bewoners van jullie blok dit idee ondersteunen en ook willen meehelpen het te realiseren. Na de meivakantie (17 mei) neem ik contact met jullie op om een afspraak te maken.

Reacties

Hoe meer groen hoe beter ! Lijkt me heel mooi !

Antwoord

Hoe meer groen hoe beter ! Lijkt me heel mooi !

Antwoord

Yes, gezelligheid! Heel leuk!

Antwoord

Ja!!! Laten we de straat aan onze kant net zo vrolijk en mooi maken als dat ze bij Kembang Baru ook hebben. Super initiatief. I am in.

Antwoord

Lijkt me gezellig meer groen!! Ben een voorstander!!

Antwoord

Hoera! Altijd voorstander van meer groen in de wijk.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 24-04-2021