Kade vijver park Ittersummerbroek

Het valt mij op dat de kade van de vijver ter hoogte van de flat 'De Hockystick' (Ittersummerbroek) snel acher uitgaat. De rand tussen plein en vijver, ooit bedoeld als 'jeu de boul' baan raakt overwoekerd. De tullel onder d efalt door naast de vijver verloederd en het pad richitng de houten brug waar je het park in kunt is ookj niet meer wat het geweest is. 

Gisteravond stond ik op de heuvel in het park en zag wat een mooi lichtspel de falt op het donkere water van het park geeft. Wat zou het mooi zijn wanneer die rand, die nu dus verloedert, de allure van een boulevard zou krijgen. Mooie tegels, lantarenpalen en boompjes. Een aanwinst voor het park en Ittersummerbroek. Toch?! Juist door het contrast tussen donkeer (park) en licht ('boulevard')

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Goedemiddag Vincent. Leuk dat je de site hebt gevonden en fijn dat je meedenkt! Deze site is echter een platform voor bewonersinitiatieven waar bewoners zelf in actie komen en waarbij de gemeente kan ondersteunen. Je vraag om een deel van het park opnieuw in te richten is niet echt een bewonersinitiatief. Mocht je zelf met bewoners aan de slag willen dan help ik natuurlijk graag mee! Op deze site kun je genoeg inspiratie vinden over andere bewonersinitiatieven. Ik zet jouw melding over de kade van de vijver door naar mijn collega en verwijder je melding van deze pagina. Met vriendelijke groet, Jeanette Santing wijkbeheerder

Reacties

Initiatief is geplaatst op 06-11-2020