Kunstgras voetvalveld

IS het mogelijk om het huidige veld te vervangen voor kunstgras. 

voordelen: Geen kuilen dus veiliger voor de kinderen, met alle weersomstandigheden kan er gevoetbald worden, er komen geen honden meer op het veld (geen uitwerpselen), er hoeft niet meer gemaaid te worden door de gemeente en de kwaliteit is altijd goed.

Het huidige veld is omheind met hekken, maar toch laten enkele buurtbewoners hun honden rennen op het veld, met als gevolg dat ze gaan graven en hun behoefte op het veld doen. Dit is ronduit smerig voor de kinderen en de kuilen veroorzaken lichaamlijk letsel.

Wellicht kan er ook iets van een leuk speeltuintje bij geplaatst worden, waardoor het een gezellig ontmoetingsplekje kan worden voor de buurt. nu nodigd dit veld niet echt uit.

Hopelijk kan er iets gedaan worden, zoals het veld nu is, zie ik het als een gemiste kans.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Robin,

Ik zie dat er nog niet veel enthousiasme vanuit andere bewoners is voor jouw initiatief. 
Wil je hier nog actie op ondernemen? Wil je het initiatief doorzetten? Ik hoor het graag even!

Hartelijke groet,
Marjolein Geurtsen

Beste Robin,

Bedankt voor het indienen van je initiatief. Het is nu belangrijk om zoveel mogelijk draagvlak te creeren in de omgeving. Bewoners kunnen een hartje geven aan het initiatief waarmee ze aangeven het een goed idee te vinden. 
Wanneer er voldoende draagvlak is, kom ik graag met jullie in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wel goed om te weten dat dit een bewonersinitiatief is, jullie zijn dus aan zet!

Hartelijke groet,
Marjolein Geurtsen

Reacties

Initiatief is geplaatst op 05-04-2022