Mandschommel

Beste medewijkbewoners, 

De speeltuin aan de klompéstraat is een speeltuin waar veel kinderen en buurtbewoners op afkomen om te spelen en met elkaar te praten. Gewoon een gezellig punt midden in de wijk. Graag zouden wij deze speeltuin iets meer uitgebreid zien worden. We zouden graag in de speeltuin een mandschommel willen laten plaatsen. Mijn zoontje, dochter en ik hopen daarom graag dat u dit initiatief zou willen steunen. 

Dus kortom vind u de speeltuin ook erg leuk en zou u deze graag nog wat uitgebreider zien worden steun dit initiatief. 

Initiatiefnemer
Johan Van Lenthe
Deelnemers
Rico Landman
Reacties van de gemeente
Jeanette Santing

  Dank u voor het plaatsen van uw initiatief op MijnWijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden. Het is belangrijk dat uw initiatief ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar MijnWijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw initiatief!

Reacties
Rico Landman

Een mandschommel is in elke speeltuin een trekpleister waar veel gebruik van wordt gemaakt. In deze centraal gelegen speelplaats zou de schommel goed tot zijn recht komen en een waardevolle aanvulling zijn voor de speelvoerzieningen in Ittersumerbroek!

Antwoord
Madelon  Merk

Zou een mooie aanvulling zijn en leuk als er een speeltuin in de wijk is die wat uitgebreider is. Nu fietsen we daarvoor vaak naar andere wijken.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 19-07-2020