Meer drempels.

Op de Ridderzwederlaan, word er te hard gereden door de auto's het is normaal gesproken een 30km weg ook ivm de bus route. maar de autos rijden daar soms wel 70km/h dit is niet veilig ivm kinderen die in de buurt wonen of mensen die over willen steken. soms worden de fietser van hun sokken gereden.

Initiatiefnemer Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste bewoner, Bedankt voor de melding. Dit platform is voor bewonersinitiatieven, als jouw vraag alleen gaat over het plaatsen van drempels kun je het beste een melding doen via zwolle.nl/melding. Wil je zelf aan de slag door bijvoorbeeld een verkeersactie te organiseren om bestuurders op hun snelheid te attenderen, dan denk ik graag mee. Ik hoor dus graag wat je bedoeling is. Als het om een melding gaat, haal ik dit initiatief er volgende week weer af. Met vriendelijke groet, Marjolein Geurtsen

Reacties

Beste initiatiefne(e)m(st)er, Ook bij ons in het woonerf worden de grenzen van het gaspedaal opgezocht daarom heb ik ook een initiatief opgestart onder het kopje: een straten 3d tekenroernooi? Misschien een idee om e.e.a. te koppelen?

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 30-03-2021