Meer groen in de Verenigingsstraat

Op de hoeken van de Verenigingsstraat en de Groeneweg zijn twee grote tegelvlakken die geen functie hebben als stoep, omdat er al genoeg stoep omheen zit (en blijft). 

We willen op beide hoeken (dus voor Groeneweg 91 en de hoek Verenigingsstraat 79 en Groeneweg 114; zie foto) tegels wippen en daar bloemen en (lage) planten neerzetten, eventueel in combinatie met insectenhotel/regenton/vogelhuisje/evt klein bankje. Hiervoor is subsidie aangevraagd.

We hopen hiermee niet alleen meer gezelligheid in de buurt te creeeren, maar ook de buurt te vergroenen, te zorgen voor opvang van water, het bijdragen aan hittebestrijding en het helpen van flora en fauna in Assendorp.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Irene en buren,

Leuk project voor NLDoet wellicht? Hebben jullie subsidie aangevraagd? Ik ben benieuwd naar jullie plan. Wat kunnen jullie zelf doen en waar kunnen wij nog faciliteren? 

Met vriendelijke groet,

Jenine Overgoor

wijkbeheerder stadsdeel Midden

Beste Irene,

Bedankt voor het indienen van jouw initiatief op MijnWijk. Mooi dat jullie al medestanders in de buurt gevonden hebben. Vraag hen hier op MijnWijk het idee te liken. Zo zien anderen hoeveel bewoners achter het idee staan.
Het is namelijk belangrijk dat het initiatief ondersteund wordt door andere wijkbewoners.
Succes!

Met vriendelijke groeten,
Natascha Jannink
Wijkmedewerker

Reacties

Dag Jenine, Dankjewel voor je berichtje. Het is inderdaad een plan voor NL doet en we hebben subsidie aangevraagd. Corien Weber en ik hebben jou op 5 januari een mail gestuurd, ik zal je nog een keer mailen! Groeten Irene

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 13-01-2022