Optische wegversmalling

Bij de oversteekplaats naar de basisschool Duyvencamp op de Boerendanserdijk, net voorbij de bushalte, wordt ontzettend hard gereden. Levensgevaarlijk voor onze overstekende kinderen. Graag hier wegversmallingen. Wanneer dit niet haalbaar is, dan optische wegversmallingen. Dit is een dringende wens van veel ouders met jonge kinderen uit onze buurt. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Mocht je in samenwerking met andere ouders en de school een buurtinitiatief starten, dan zijn er op MijnWijk mooie voorbeelden te vinden zoals in de Aalanden de Punterdiep (https://mijnwijk.zwolle.nl/project/ludiek-verkeersactie-in-de-punterdiep). Uiteraard denk ik graag met je mee en stellen wij materiaal beschikbaar. In mei heb ik een kennismaking met de school. We kunnen jouw initiatief dan met hen bespreken als jij daar wat voor voelt. Via "reacties" lees ik graag welke route je kiest: 1) melding openbare ruimte of 2) een buurtinitiatief op MijnWijk. Vriendelijke groet, Ilse Bloemhof

Dag Maria, leuk dat je MijnWijk gevonden hebt om jouw idee met de buurt te delen. MijnWijk is een platform waar je als buurt een idee in de openbare ruimte op plaats waarmee je als buurt, met ondersteuning van gemeente, aan de gang gaat (zie stappenplan onder "bestanden"). De omschrijving van jouw idee is geen buurtinitiatief, maar een verzoek aan de gemeente. In dat geval kun je jouw vraag bij de gemeente neerleggen via een Melding Openbare ruimte (www.zwolle.nl/melding of bellen naar klantcontactcentrum 14038).

Reacties

Initiatief is geplaatst op 21-04-2021