Panna voetbalkooi

Ik ben 9 jaar en voetbal heel graag. Aan het begin van Stadshagen (Frankhuis) ligt een mooi voetbalveld, maar er voetballen bijna nooit kinderen. Bij csv is een panna voetbalkooi en daar voetballen altijd heel veel kinderen. Dat komt omdat het veld veel kleiner is. Met minder kinderen kun je al fijn voetballen. Ook ligt er kunstgras. Er zijn veel kinderen bij mij in de buurt die net als ik graag voetballen, maar niet naar het grote voetbalveld komen. Ik weet zeker dat die kinderen wel komen als er een panna voetbalkooi zou zijn. We zouden heel veel buitenspelen en lekker bewegen. Zouden we een panna voetbalkooi mogen?

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Extra informatie

Voordelen pannakooi

Reacties van de gemeente

Hallo Aiden,
Bedankt voor het indienen van het initiatief! 
Het is nu belangrijk om zoveel mogelijk enthousiaste mensen om je heen te verzamelen. Het is namelijk een bewonersinitiatief, dus samen met andere bewoners kijk je of het mogelijk is om zo'n veld te realiseren. Uiteraard denk ik graag met je mee over de mogelijkheden om dit alles te financieren.

Is je vraag of wij een panakooi plaatsen, dan kun je deze vraag het beste stellen via zwolle.nl/melding. Dan gaat het namelijk direct naar de afdeling spelen.

Hartelijke groet,
Marjolein Geurtsen

Reacties

Fantastisch idee! Ik zal er met mijn zoon vaak te vinden zijn!

Antwoord

Wat leuk Ricardo dat jij ook zo enthousiast bent! Zou je het bericht willen delen met buurtgenoten? Dankje!

Antwoord

Beste Marjolein, Als ik naar Zwolle/melding ga, kom ik uit bij het melden van overlast, afval en lawaai ed. Ik zie niet waar ik de melding zou kunnen plaatsen. Groet Karianne, moeder van Aiden

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 04-03-2024