Renovatie/herinrichting Celebesstraat en grasveld

Met een deel vd buurt hebben we het initiatief genomen om plannen te maken voor herinrichting van onze straat. Poepveldje, speel en recreatie veld, fietsenstallingen en wijziging van de inrichting vd straat. Dit is ingegeven door irritatie, verjonging van de buurt en oudere of mensen met een beperking die niet fatsoenlijk over de stoep kunnen. Tevens omdat we het leuk vinden de cohesie in de buurt te vergroten. Op het recreatie deel zouden we als buurt dingen kunnen organiseren en wie weet wat voor ideeën daar nog meer uit voor komen. Bij onze handtekeningen actie werd daar door bijna de hele buurt positief op gereageerd. De gemeente vind het wenselijk dat wij als buurt dit initiatief ook digitaal ondersteunen door het te liken of niet. Graag wil ik iedereen uit de buurt bij deze vragen ons initiatief te liken. Alvast bedankt daarvoor. 17 september hebben we een afspraak en komt de gemeente kijken hoe de situatie is.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste Pieter, ik heb de inschrijving van Winnie naar de volgende fase gebracht. Deze indiening doe ik naar het archief, zodat er 1 plek is waar jullie idee staat. Groeten ilse

Beste Pieter, Ik neem aan dat jouw initiatief gelijk is aan die van Winnie? Zij heeft haar idee ook op MijnWijk gezet. Daar heb ik bij geschreven dat het van belang is om ondersteuning van je idee te krijgen. Ik zie bij jou dat 10 likes staan! Misschien goed om slechts 1 initiatief op MijnWijk te hebben. Wil je met Winnie overleggen welke blijft staan? Dan gaat dat idee door naar de "voorbereiding". In die fase gaan jullie na ons gesprek van 17 september uitwerken hoe jullie dit buurtinitiatief verder brengen. Groeten van Ilse (wijkbheeerder stadsdeel oost)

Reacties

Geweldig, iets om naar uit te kijken. Een veldje voor kinderen. Om samen te komen. Goed voor ons allemaal

Antwoord

Geweldig idee Maakt het aangezicht uitnodigend

Antwoord

Geweldig idee!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 08-09-2020