Tegels wippen en groenstrook Molenweg / Irisstraat

Op de hoek van de Molenweg en Irisstraat is een groot stuk muur met stoep. Wij wonen sinds kort in het hoekhuis en samen met Stadshovenier Adriaan willen we hier het startpunt maken van een groene strook en geveltuinen. Met planten, kruiden en (als de zon het toelaat) groenten. Van de buurt en voor de buurt! 

Het liefst trekken we de groenstrook door in de rest van de beide straten. Dat betekent nog meer tegels wippen en nog meer ruimte voor groen geluk!

Vanwege de breedte van de stoep op de hoek hopen we daar een mooi groot middelpunt van te maken waar we verschillende soorten planten, kuiden en groenten kunnen laten groeien, die dan vrij te plukken moeten worden. Wie doet er mee!?  

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Rutger, graag kom ik binnenkort eens langs om door te praten over jullie idee! Er lijkt wel mogelijkheid voor te zijn. Hartelijke groet, Jenine Timmerman

Dag Rutger, Welkom in de wijk Assendorp. En natuurlijk op MijnWijk! Dank voor het indienen van jouw initiatief en mooie idee├źn. Wij wensen jou heel veel succes! En mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Natascha Jannink Wijkmedewerker Stadsdeel Midden

Reacties

Initiatief is geplaatst op 24-06-2021