Tennis tafel in speeltuintje van Spilbergenstraat

Wij zouden het leuk vinden om een Tennis tafel te laten plaatsen in het speeltuintje aan de van Spilbergenstraat. Zodat met buurtgenoten een potje kan worden gespeeld en dat er op een speelse manier verbinding kan worden gemaakt in de buurt. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoi Peter, 

Mooi dat de buurt enthousiast is over tafeltennistafel en omwonenden positief reageren. Onder "Bestanden" in de linkerkolom op deze pagina heb ik de exacte maatvoering voor de locatie opgenomen.  

Na 18 augustus komt de tafel. Deze heeft nog wel een schilbeurt nodig. Jullie krijgen verf waarmee dit het beste kan.

Rova maait het gras zover de maaimachine er bij kan. Maaien van het gras onder/direct rond de tafel en het herstellen van slijtageplekken van de ondergrond, is voor jullie als  buurtinitiatief.

Groeten Ilse    

 

Dag Peter, We hebben enkele weken geleden op het grasveld gekeken waar de tafeltennistafel volgens jullie als initiatiefnemers moeten komen te staan. Je gaf aan dat het idee is om deze onder de bomen (zie geel gemarkeerd op kaartje/foto). Ik heb navraag gedaan; deze plek is mogelijk als je de tefeltennistafel op het gras plaatst, een tegelverharding kan niet vanwege boomwortels. De tafel moet een eindje van de weg af vanwege verkeersveiligheid. Wanneer de tafel intensief wordt gebruikt moeten jullie als buurtinitiatief de slijtage van de ondergrond aanpakken. Wanneer de tafel 3 meter uit andere objecten (zoals bomen en hagen) staat, kan de maaier het gras blijven maaien. Jullie als buurtinitiatief knippen zo nu en dan het gras onder en direct rond de tafel. 

Jullie gingen bij de direct omwonenden en het buurtinitiatief (zitplekje) Van Galenstraat  langs de deur om te vragen hoe zij tegen dit initiatief en de locatie van de tafel aankijken. Ik hoor graag wat de uitkomst is. 

Groeten Ilse 

 

Dag Peter,

Dank voor het plaatsen van jouw idee op op MijnWijk. Omdat de reacties op dit initiatief direct op gang zijn gekomen lijkt het me goed om binnenkort af te spreken bij jullie in de straat. Er is voldoende enthousiasme. Hebben jullie als buurt het al gehad over de plek waar de tafeltennistafel moet komen?

Ik zal navraag doen bij mijn collega van Spelen hoe buurtinitiatieven, mbt tafeltennistafels in andere wijken van Zwolle, tot stand zijn gekomen. Dan kan ik bij onze kennismaking jullie daar meer over vertellen. Ik neem via mail contact met je op om een datum te plannen. 

Groeten Ilse Bloemhof

 

  

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 08-06-2023

Leuk initiatief!!!

Antwoord

Top initiatief! Rond de tafel!

Antwoord

Heel goed idee. Ondersteunen wij volledig

Antwoord

Super leuk idee!!

Antwoord

Super leuk en sportief idee!

Antwoord

Leuk idee

Antwoord

Leuk voor iedereen!

Antwoord

👍😁

Antwoord

Superleuk idee 😁!

Antwoord

Goed en sportief idee!! Goed voor jong en ietsje ouder!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 25-05-2023