trampoline

De leeftijdsopbouw in deze straat vraagt niet om een zandbak maar om een speelplaats om actiever te kunnen zijn. De tafeltennistafel is daar een positief voorbeeld van, deze wordt regelmatig gebruikt. Op de plaats van de zandbak zouden we graag een trampoline zien. Jong en oud kunnen hier plezier aan beleven. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

 Dank u voor het plaatsen van uw initiatief op MijnWijkplan. Wat fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden. Uw idee om de zandbak te vervangen door een trampoline is helaas niet haalbaar. Een trampoline mag niet geplaatst worden in de openbare ruimte in verband met de veiligheid. Ook moet in deze buurt wel een speelplek beschikbaar blijven voor kinderen tot 6 jaar. De combinatie met de tafeltennistafel is een concessie die al gedaan is. Misschien is er een mogelijkheid met de buurt een initiatief te bedenken om het speeltuintje beter bruikbaar te maken?Mocht u hier vooraf vragen over hebben dan kunt u natuurlijk altijd bellen met het wijkservicepunt Zwolle Zuid. Jeanette Santing, tijdelijk wijkbeheerder

Reacties

Goed initiatief. Weg met de kattenbak! De zandbak moet plaats maken voor een speelplek voor de kinderen in de buurt en niet voor katten.

Antwoord

Wij zouden dit ook erg leuk vinden voor onze kinderen! Zelf zouden wij nooit een trampoline in de tuin kunnen hebben omdat het niet past. Het bindt de kinderen van de buurt ook snel.

Antwoord

Goed initiatief. We hebben kleinkinderen die regelmatig op bezoek komen en een trampoline erg leuk vinden. Dus doen zou ik zeggen.

Antwoord

Dit zou echt super leuk zijn voor de kinderen in de buurt die een en kleine tuin hebben voor een eigen trampoline!! Die van ons gaan er zeker gebruik van maken!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 02-07-2020