Veilig Holtenbroek Buurtpreventie

Een veiliger Holtenbroek. Dat wil toch iedereen? We willen allemaal veilig en plezierig wonen. Je kunt met jouw deelname je eigen leefomgeving veilig(er) maken!

Buurtbewoners kunnen samen het verschil maken. WhatsApp Buurtpreventie groepen maken dit mogelijk. Beheerders hebben nauw contact met de politie waardoor relevante informatie direct op de juiste plek terecht komt!

Maandag 21 september wordt er door Veilig Holtenbroek een informatieavond in het Wijkcentrum in Holtenbroek georganiseerd. We hopen hier zoveel mogelijk buurtbewoners te mogen ontvangen. Aanmelden kan via deze link: https://veilig-holtenbroek.nl/buurtavond-maandag-21-september/

Graag zouden wij zien dat de Gemeente dit initiatief zoveel mogelijk deelt en zichtbaar maakt voor zoveel mogelijk inwoners van Holtenbroek.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste initiatiefnemers van Veilig Holtenbroek, Dank je wel voor het plaatsen van een idee op MijnWijk voor het veilig maken van de buurt.. Fijn dat je onze website voor bewonersinitiatieven hebt gevonden. Het is belangrijk dat jouw idee ondersteund wordt door de andere bewoners. Probeer buurtgenoten naar MijnWijk te krijgen voor het geven van hartjes (likes) en te reageren op jouw idee. Mooi dat Julie al een bijeenomst hebben georganiseerd om aandacht te vragen voor jullie idee. Na de bijeenomst hebben we contact over hoe ik jullie verder kan helpen om Holtenbroek nog veiliger te maken. Met vriendelijke groet, Monique Wiegers

Reacties

Initiatief is geplaatst op 08-09-2020