Vergroenen afval en straat

In de bijlage zijn twee foto's mee gestuurd en is aangegeven met groen waar extra groen mag komen. Dit is in overleg met de wijkbeheerder André geweest;


1. bij de containers, mensen plassen tegen gevel waar het groen nu woont en zetten hun spullen daarneer. Wij hebben de laatste tijd bijna wekelijks een melding gemaakt. Omdat mijn man het zat was, heeft ie een zwerfafvalpas aangevraagd en ruilen wij nu grotendeels hetzelf op. Met het stuk vergroenen willen wij de buurt bewuster maken van het afval en van de ruimte die er is. We hebben hiervoor hebben wij al twee huishoudens gevonden die het stuk willen onderhouden. Het derde huishouden is op vakantie en wachten we op reactie.

2. Het andere stuk is naast ons huis en gaat om de bewustwording van het verkeer. Het is een straat waar je vanaf 1 kant mag inrijden en om de situatie veilig te houden maar wel aandacht willen vragen voor dit stuk zouden wij het stuk willen vergroenen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Dag Soorien,

Dank voor het melden van jouw initiatief op dit platform. Wat goed om te zien dat jouw idee populair is en ook al wordt ondersteund!

Zoals je aangeeft, heb je al conact met wijkbeheerder Andre Verhagen. Ik wens je veel succes!

Met vriendelijke groet,
Natascha Daenen
Wijkmedewerker Stadsdeel Midden

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 11-09-2023
Initiatief is geplaatst op 10-06-2023