Vergroening van het pleintje aan de Sint Michaëlstraat

Een deel van de woningen van de Sint Michaëlstraatgrenst met hun voordeur aan een plein met veelal tegels. Het idee is om een gedeelte van de tegels op het plein te vervangen door plantvakken (met eventueel een boom) om een groen uiterlijk te creëren.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Onder "Bestanden" staat het stappenplan van een een buurtinitiatief.

Door op de button "deel dit initiatief" te drukken kunnen jullie buren laten weten dat jullie idee op MijnWijk staat. Hierop komt de laatste info te staan. Dus willen ze weten hoe het verloopt dan kunnen ze dat op deze pagina lezen. Laat ze het idee een hartje geven als ze het een leuk idee vinden en als ze actief mee willen doen kunnen ze onder "deelnemers" klikken op "neem deel aan dit initiatief".

Dag Diny en Jurrian, er is al een buurtbijeenkomst geweest waarin jullie met elkaar alle ideeën op tafel hebben gelegd. Leuk om te horen dat jullie buren ook enthousiast zijn voor het verwijderen van tegels en meer planten/struiken op het pleintje. Op 19 augustus kom ik samen met mijn collega en groenontwerper Andrea Freund naar jullie om van jullie buurtinitiatief een tekening te maken. Iedereen is dan welkom om mee te denken en aan te geven wat zij in onderhoud en beheer oppakken. Ik stuur st Michaelstraat 2-36 binnenkort een uitnodigingsbrief voor 19 aug. Groeten Ilse

Reacties

Initiatief is geplaatst op 07-07-2021