Voetpad langs Tussen de verlaten

We wandelen regelmatig een rondje Berkum en zeker in het donker is het wandelen op de rijweg niet prettig. Er is voldoende ruimte om een wandelpad te maken. Ik zou dit echt een grote verbetering vinden. Veel veiliger. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste Renate, excuus dat je verlaat van mij een reactie ontvangt op jouw idee om een voetpad langs de Tussen de Verlaten aan te leggen. Jouw idee is een verzoek aan de gemeente en niet iets dat jij samen met wijkbewoners zelf gaat uitvoeren. Daarom hoort deze niet thuis op MijnWijk (zie voor meer info onder "hoe werkt het"). Vragen over de openbare ruimte kun je doorgeven via www.zwolle.nl/melding of bellen met klantcontactcentrum (kcc) op 14038 (zonder netnummer). Ik zal het nu aan mijn collega's van het KCC doorgeven, zodat zij daar een melding van maken. Wij nemen jouw verzoek daarna in behandeling. Vriendelijke groeten, Ilse 

Reacties

Gezien de mooie omgeving zijn er veel wandelaars langs het water daar. Maar ook veel auto’s die er langs gaan. Een voetpad in ieder geval vanaf het bruggetje bij Berkum tot aan de dijk zou een stuk veiligheid bieden.

Antwoord

Een voetpad langs de weg biedt wandelaars meer veiligheid. De weg is te uitnodigend voor auto’s om hard te rijden…

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 08-11-2021