Omheining aanwezige losloopplekken

Hoe mooi zal het zijn dat de aanwezige losloopplekken omheind worden?

Het is veilig voor de hond en voor de niet-honden bezitters. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Allemaal,

Ik ben momenteel aan het onderzoeken of we hekwerken kunnen plaatsen aan het wandelpad. Er komt dus geen hekwerk langs de sloten. We kunnen waarschijnlijk een hekwerk hergebruiken dat uit het Stinspark komt, dus dan zijn we ook nog duurzaam bezig.

Ik hou jullie op de hoogte!
 

Groetjes Marjolein
 

Hallo Ella,

Bedankt voor het indienen van je initiatief! Goed om een groepje enthousiastelingen om je heen te verzamelen waarmee je dit inititiatief verder kunt oppakken. 

Wanneer je een groepje hebt kom ik graag met jullie in gesprek om te kijken hoe jullie het inititiatief kunnen realiseren.

Hartelijke groet,
Marjolein Geurtsen

Reacties

Hoi Marjolein, Wanneer kunnen we met jou in gesprek, ons idee is duidelijk.

Antwoord

Ik stuur je een mail om verder af te spreken.

Antwoord

Goed idee. Vooral wat Dirkje schrijft. Zo hebben wandelaars (ook hondebezitters die hun hond aangelijnd willen houden om diverse redenen) ook geen last van loslopende honden.

Antwoord

Goed idee! Ik was in januari in Barcelona. Daar zag ik op meerdere plekken in de stad speciale uitlaatplekken voor honden. Deze zijn omheind en het is tevens een ontmoetingsplek voor baasjes, maar vooral voor honden die met elkaar spelen.

Antwoord

Prima idee!! Veilig voor de honden zodat ze de dijk of de weg niet op kunnen rennen en veilig voor passerende wandelaars en hardlopers. Het wordt dan het enige losloop gebied met een omheining in de drukke wijk waar heel veel mensen op hetzelfde stukje buiten willen zijn en zo heeft niemand last van elkaar!!!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 10-03-2023