Plaatsen vlaggenmast

Wij plaatsen al 4 jaar als bewoners van het havezathepark(van der goes van naterspad) gezamelijk kerstbomen in het park. Dit park is het hart van breecamp en wij kleden onze woningen en park dan ook elk jaar zo gezellig mogelijk aan. 
 

Wij hebben het idee opgepakt om een vlaggenmast in het park te plaatsen en daar in de donkere dagen in december een fairybell kerstboom te plaatsen. Deze vlaggenmast kan de rest van het jaar voor andere doeleinden gebruikt worden. 
 

Wij willen de gemeente vragen om een vlaggenmasthouder te plaatsen in het park en eventueel een stroomvoorziening bij de vlaggenmast. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Django, We hebben elkaar natuurlijk al eerder gesproken. Top dat je zoveel mensen hebt verzameld. Ik zal binnenkort even met de servicemedewerker overleggen voor de mogelijkheden wat betreft stroom. Met vriendelijke groet, Marjolein

Beste Django Staal, Wat fijn dat jullie actief meedenken over het verbeteren van de buurt! Mooi dat jullie al medestanders in de buurt gevonden hebben. Vraag hen hier op MijnWijk het idee te liken. Zo zien anderen hoeveel bewoners achter het idee staan. Onze wijkbeheerder, Marjolein Geurtsen, wil graag het idee met jullie bespreken en maakt na haar vakantie een afspraak met jullie. Mail hiervoor je mailadres naar Wijkservicepuntwest@zwolle.nl. Met vriendelijke groeten, Cobie Hamming-Pijl, wijk-/projectmedewerker

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 24-06-2021

Top idee Django

Antwoord

Mooi iniatief!! Succes!

Antwoord

Een top idee :)

Antwoord

Super leuk idee!

Antwoord

Wat een top idee! Uiteraard steun ik dit initiatief

Antwoord

Yes! Super leuk!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 03-01-2021