Survivalrun-trainingslocatie

Een nieuwe trainingslocatie voor een fit, vitaal en gezond Stadshagen

Het afgelopen jaar is gebleken dat gezondheid belangrijker is dan ooit. We weten allemaal dat buitenlucht en beweging belangrijke factoren zijn die hieraan bijdragen. We willen allemaal gezond zijn en hoe leuk zou het zijn als de wijk Stadshagen een nog grotere bijdrage kan leveren aan de gezondheid van de inwoners? Daarom willen wij, Jeroen Bolks en Niels Wieringa (twee gepassioneerde sporters die de wijk nog vitaler willen maken), een prachtige nieuwe outdoor survivalrun-trainingslocatie gaan bouwen op het terrein van korfbalvereniging Sparta. Survivalrun maakt dat je spelenderwijs en op een uitdagende manier in de buitenlucht kan bewegen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Fit worden en tegelijk weer kind zijn, wie wil dat nou niet?

Met de nieuwe outdoor trainingslocatie hopen wij de wijk Stadshagen dus nog gezonder te maken. We willen een locatie creëren waar zowel kinderen als volwassenen samen kunnen sporten, grenzen kunnen verleggen en fysieke en mentale obstakels kunnen overwinnen. Naast de survivalrunbaan willen wij ook graag een bijdrage leveren aan de vergroening van de wijk. Daarom willen wij op het sportpark extra groen gaan aanplanten.

Hopelijk mogen wij onze dromen binnenkort gaan verwezenlijken en zien we jullie in de toekomst tijdens één van onze trainingen!

Met sportieve groet,

Jeroen Bolks & Niels Wieringa
Overcoming Obstacles

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Jeroen, Leuk initiatief! Probeer zoveel mogelijk draagvlak te creëren voor jullie plan. Dit kunnen bewoners doen door jullie idee een hartje te geven of te reageren. Jullie kunnen dit idee via de social media makkelijk delen. Verder begreep ik dat Rene Stuij jullie al gesproken heeft, hij pakt het vervolg dan ook op. Succes! Groetjes Marjolein (wijkbeheerder West)

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 29-04-2021

Fantastisch idee, onze kinderen staan al te wachten totdat ze hier mogen trainen. Ze hebben er nu al zin in. Mooie ideeën in onze eigen wijk ipv aan de andere kant van zwolle.

Antwoord

Heel gaaf! Als ik wat kan doen, laat maar weten!

Antwoord

Prachtig initiatief!! Succes!

Antwoord

Prachtig initiatief!! Succes!

Antwoord

Prachtig initiatief!! Succes!

Antwoord

Super tof idee! Ik ben zeker van de partij, mooi initiatief

Antwoord

Mooi en sportief initiatief! Misschien ook interessant voor jongeren uit Stadshagen.

Antwoord

Super leuk initiatief! Ik ben voor.

Antwoord

Geweldig, ik doe mee!

Antwoord

Wauw, ziet er super gaaf uit. Ik ben voor! Heel leuk om juist met de wat oudere kids te ondernemen!

Antwoord

Jaaa leeuk ideee! Ik ben voor!

Antwoord

Super goed plan! Lekker laagdrempelig klimmen om het beste uit jezelf te halen.

Antwoord

Fantastisch idee, denk dat er veel animo voor zal zijn!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 16-03-2021