Survivalrun-trainingslocatie

Een nieuwe trainingslocatie voor een fit, vitaal en gezond Stadshagen

Het afgelopen jaar is gebleken dat gezondheid belangrijker is dan ooit. We weten allemaal dat buitenlucht en beweging belangrijke factoren zijn die hieraan bijdragen. We willen allemaal gezond zijn en hoe leuk zou het zijn als de wijk Stadshagen een nog grotere bijdrage kan leveren aan de gezondheid van de inwoners? Daarom willen wij, Jeroen Bolks en Niels Wieringa (twee gepassioneerde sporters die de wijk nog vitaler willen maken), een prachtige nieuwe outdoor survivalrun-trainingslocatie gaan bouwen op het terrein van korfbalvereniging Sparta. Survivalrun maakt dat je spelenderwijs en op een uitdagende manier in de buitenlucht kan bewegen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Fit worden en tegelijk weer kind zijn, wie wil dat nou niet?

Met de nieuwe outdoor trainingslocatie hopen wij de wijk Stadshagen dus nog gezonder te maken. We willen een locatie creëren waar zowel kinderen als volwassenen samen kunnen sporten, grenzen kunnen verleggen en fysieke en mentale obstakels kunnen overwinnen. Naast de survivalrunbaan willen wij ook graag een bijdrage leveren aan de vergroening van de wijk. Daarom willen wij op het sportpark extra groen gaan aanplanten.

Hopelijk mogen wij onze dromen binnenkort gaan verwezenlijken en zien we jullie in de toekomst tijdens één van onze trainingen!

Met sportieve groet,

Jeroen Bolks & Niels Wieringa
Overcoming Obstacles