Een straten 3d tekentoernooi?

Beste wijkgenoten, 

Helaas vergeten bezoekers en sommige aanwonenden aan onze mooie wijk, weleens zich aan de juiste snelheid te houden. Nu kunnen we roepen om drempels, of andere obstakels. Maar misschien moeten we eerst wat anders proberen, om de veiligheid van o.a. kinderen te vergroten. Bijv. door een mooie 3 d straattekening, die er voor kan zorgen dat bestuurders zich aan de snelheid gaan houden. Laten we een toernooi houden tussen aanmeldende straten. Deze maken met krijt 3d tekeningen in hun straat. Laten we dan de beste 3 tekeningen met toestemming van de gemeente schilderen op de doorgaande straten en in je eigen straat.

Welke straat meldt zich aan voor dit unieke stratentoernooi? 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Peter, Hoe loopt het met dit initiatief? Wil je ermee verder? Groetjes Marjolein

Hallo Peter, Wat een ontzettend leuk idee! Hier word ik nu echt blij van. Ik kijk wel graag even mee naar de haalbaarheid en uitvoering. Als je verschillende straten bereidt hebt gevonden mee te doen, kom ik graag langs om de idee├źn door te bespreken! Leuk! Groetjes Marjolein

Reacties

Leuk idee Peter! Ik ben ook altijd bereid om mee te denken. Succes!

Antwoord

Hallo Esther,Als je binnen je netwerk ook mensen, straten kunt enthousiasmeren voor dit idee, graag!Hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Antwoord

Ik vind dit een mooi, creatief plan voor het aanpakken van een serieus probleem in onze wijk: er zijn hier veel (kleine) kinderen, terwijl (te) veel auto's als gekken door ons woonerf racen. Dit gaat een keer fout...... Laten we er een gezellige doe-middag van maken om de 3D-tekeningen aan te brengen op de straten!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 02-04-2021