Groen Voorsterpoort

Op bedrijventerrein Voorsterpoort is veel winst te halen op het gebied van vergroening. Daarvoor willen we een groene denktank/community opbouwen van bedrijven die daar gevestigd zijn en hun werknemers. Het idee is om samen plannen te maken om het terrein te vergroenen en de biodiversiteit een boost te geven. De gemeente heeft al mooie groene plannen voor het gebied wat al een stap in goede richting is maar voor de versterking van de biodiversiteit kunnen we nog wel wat aanvullingen bedenken. 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Ha Peter!

Zou je weer eens een update willen geven over jouw initiatief. Volgens mij gebeurd er genoeg! Inspirererend voor andere ondernemers.

Hartelijke groet,
Marjolein Geurtsen

Hallo Peter, Onwijs leuk initiatief! Ik heb Arjan Broer al gesproken. Het is nu zaak om zoveel mogelijk draagvlak te creƫren voor je idee. Bedrijven in de buurt kunnen dit doen door te reageren en een hartje aan het idee te geven. Ik ben ondertussen ook binnen de gemeente aan het kijken wat de mogelijkheden zijn en kom hier zo snel mogelijk bij jullie op terug! Groetjes Marjolein (Wijkbeheerder West)

Reacties

Initiatief is geplaatst op 12-03-2021