Multifunctioneel-sportveld(kunstgras)

Het is onze wens om voor al onze kinderen en andere jongeren in de buurt meer speelvariatie te creëren waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende leeftijdscategorieën.

Dit is zeer gewenst om verschillende redenen:
Ten eerste: Op dit moment ligt er een soort van grasveld met goals zonder netten en veel kuilen in de grond. Dit maakt bijvoorbeeld voetballen lastig en gevaarlijk. 

Ten tweede: Naast dit grasveld is een honden uitlaatplek. Helaas laten de hondenbezitters ook hun hond uit op dit grasveld zonder de poep op te ruimen. Dit zorgt voor ergenis bij kinderen en ouders in de buurt.

Tot slot ervaren de kinderen en jongeren in de buurt deze plek als prettig. Dit heeft er mee te maken dat Atlethe in Action wekelijks een sportactivieit organiseert. Deze wekelijks sportactiviteit is een groot succes en verbindt alle kinderen in de buurt. 

Met het oog op de bovenstaande redenen en om alle kinderen te blijven motiveren zodat ze buiten gaan spelen, willen wij een multifunctioneel-sportveld(kunstgras) realiseren.  

Wij vragen de Gemeente Zwolle om:
-financiele bijdrage om deze wens te realiseren.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hallo Roger, Bedankt voor het indienen van je initiatief! Leuk idee! Het is nu belangrijk om draagvlak voor je plan te gaan creeren. Dat kan door het verzamelen van hartjes en wellicht meer deelnemers. Wanneer er voldoende draagvlak is, kom ik graag met jullie in gesprek. Misschien wel goed om alvast mee te geven dat mocht er een bijdrage mogelijk zijn vanuit de gemeente er waarschijnlijk ook nog geld uit andere bronnen moet komen (subsidies, buurtacties etc). Goed om hier ook alvast over na te denken, het blijft immers een buurtinitiatief dus jullie zijn aan zet. Ik hoop tot gauw! Met vriendelijke groet, Marjolein Geurtsen

Reacties

Goed initiatief, in een wijk als Westenholte mag dit niet ontbreken. Ontmoeten en sporten. Zie op de foto ook baskets. Erg goed dat ook dit hier in Westenholte komt.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 05-11-2020