Gezocht: enthousiaste campingbeheerder

Dag allemaal!

Komende zomer gaan we in Zwolle voor het eerst een echte buurtcamping opzetten! We hopen dit in het Schellerpark te doen. Nu zijn we op zoek naar nog twee enthausiaste leden voor ons team!!

Wie zoeken we?

Een teamlid met de focus op praktisch organiseren. Jij wordt onze regelneef! Daar horen bijvoorbeeld de volgende taken bij:
• Je regelt (samen met het team) de vergunning en zorgt dat er een goed veiligheidsplan ligt.
• Je regelt o.a. sanitair, elektra en veiligheid. Voor deze vrij technische taken is relevante kennis en ervaring
met productie een pré.
• Je bent (samen met het team) proactief in het aanspreken van ondernemers uit de buurt voor sponsoring
in materiële en non-materiële zin.

Daarnaast zoeken we nog een teamlid met de focus op financien. Daar horen de volgende taken bij:
• Je maakt (samen met het team) een goede begroting en projectplan.
• Je stelt fondsen en/of subsidie aanvragen op.
• Je maakt een sponsorplan en zorgt dat deze wordt uitgevoerd (welke lokale ondernemers zouden bv.
jullie lokale Buurtcamping willen ondersteunen?).
• Je houdt de inkomsten en uitgaven goed bij in de administratie.
• Je zorgt voor de eindafrekening (met o.a. de fondsen).

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Nog vragen? Ik hoor graag van je! Lijkt het je wel leuk om mee te doen maar niet specifiek op het gebied van productie of financien? Maakt niet uit, alle hulp is welkom!

Kijk ook even op deze site voor inspiratie: https://debuurtcamping.nl

Hele vriendelijke groeten namens het huidige, onvolledige buurtcampingteam van Zwolle!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Hoewel een erg leuk initiatief is het op dit moment, tijdens de corona crisis, te vroeg om dit jaar tot uitvoer te brengen. Evenementen zijn voorlopig nog niet mogelijk en het vraagt ook qua organisatie op dit moment te veel. Het advies is om dit, na de corona periode weer opnieuw op te pakken voor 2022.

Reacties

Wat een leuk idee voor deze zomer! Wie weet kan ik vanuit Impacter (als jongerencoach) wat betekenen als het gaat om het vinden van jonge vrijwilligers. Misschien voor deze twee functies, maar kunnen jullie daarnaast ook handen gebruiken wellicht?

Antwoord

Dag Judith! Bedankt voor je reactie! Het zou ons heel leuk lijken om samen eens over de buurtcamping en het vinden van vrijwilligers te praten. Zou je mij misschien een mailtje kunnen sturen? Dan prikken we een moment! Mijn buurtcamping mailadres is: josephine@debuurtcamping.nl Ik hoor graag van je! Hele vriendelijke groeten, Josephine

Antwoord

Supergaaf idee voor onze wijk! Mijn bloed kriebelde even... Maar, hoewel ik een aantal jaren met veel plezier eigenaar/beheerder van een minicamping ben geweest, is de taak me nu te groot. Ik mag bijna met pensioen en ga geen grote verplichtingen meer aan. Ik hoop van harte dat jullie een leuke, duurzame, gezellige camping kunnen opstarten. Dan kom ik geheid samen met mijn gepimpte caravan eens buurten. Laat je wel horen in de bladen :-) Succes, Margreet.

Antwoord

Dag Margreet Oldhoff! Wat een leuke reactie, bedankt! Heel leuk om te lezen dat u zo enthousiast werd van ons bericht! Van harte welkom bij ons op de camping, we ontmoeten elkaar vast nog eens! Hele vriendelijke groeten, Josephine en het buurtcamping team.

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 14-01-2021