Jeu de boules baan

Het park wordt steeds aantrekkelijker voor jong en oud.

Bij de voetbaldoeltjes staat een bankje. Nu jeu de boules en cubb steeds populairder worden, inclusief wedstrijden, zou het tof zijn om de oudere jeugd en volwassenen naast het voetbalveld ook een baan te bieden.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Dag mevrouw Muis,

Een leuk idee. Geef het in de omgeving door en we zien wat de reacties zijn. Bent u zelf een enthousiaste jeu de bouler? Kent u er meer in uw omgeving?

Het is van belang dat het plan in de omgeving ook door anderen wordt omarmd. En dat bewoners ook samen een rol gaan spelen in het onderhoud.

Toch nog even een winstwaarschuwing. Binnen enkele jaren zal de dijk langs de IJssel verhoogd worden. Een goed moment om ook te kijken welke wensen en mogelijkheden er zijn voor het Oldenelerpark als geheel. Het kan zijn dat een eventuele jeu de boule baan beter op een andere locatie kan komen als het park als geheel wordt bezien.

Neemt niet weg dat we gaan kijken wat er nu mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

John de Vries

wijkregisseur Zwolle-Zuid j.de.vries@zwolle.nl

Reacties

Leuk initiatief! Hier gaan de kinderen (met elkaar) veel plezier van hebben. Als ouders uiteraard ook leuk om samen met hen te doen!

Antwoord

Binnenkort komen wij in de Schneidermarke wonen. Het lijkt ons erg leuk als er een jeu de boules baan en een cubb plek komt. Leuk om mensen te leren kennen en met buurtbewoners in contact te komen.

Antwoord

Dag mevrouw Muis, Een leuk idee. Geef het in de omgeving door en we zien wat de reacties zijn. Bent u zelf een enthousiaste jeu de bouler? Kent u er meer in uw omgeving? Het is van belang dat het plan in de omgeving ook door anderen wordt omarmd. En dat bewoners ook samen een rol gaan spelen in het onderhoud. Toch nog even een winstwaarschuwing. Binnen enkele jaren zal de dijk langs de IJssel verhoogd worden. Een goed moment om ook te kijken welke wensen en mogelijkheden er zijn voor het Oldenelerpark als geheel. Het kan zijn dat een eventuele jeu de boule baan beter op een andere locatie kan komen als het park als geheel wordt bezien. Neemt niet weg dat we gaan kijken wat er nu mogelijk is. Met vriendelijke groet, John de Vries wijkregisseur Zwolle-Zuid j.de.vries@zwolle.nl

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 20-06-2022