Plaatsen tafeltennis tafel

Het zou leuk zijn als er een tafeltennistafel zou komen in de buurt van de speeltuin (voor de kleintjes) achter de von Piekartzmarke (wellicht aan de linkerkant? daar is het mooi beschut). Maar op een andere plek op het park mag ook als dat beter is qua weersomstandigheden.

Aangezien de dijk verhoogd gaat worden in de toekomst zal er nog minder wind zijn en het is echt iets waar volwassenen en oudere kinderen van kunnen genieten. We hebben bijvoorbeeld veel tieners in de straat wonen. De huidige speeltuinen zijn vooral op kleine kinderen gericht. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Dag Nirky,

En toen kwamen de vakanties en heb ik je initiatief over het hoofd gezien. Excuses.

Een tafeltennistafel klinkt goed. Er is ook een aanvraag naar voren gekomen voor een jeu de boule baan. Ik zie de reactie van initiatiefneemster mevrouw Muis.

Echter, op MijnWijk zoeken we naar initiatieven die gemeente en bewoners gezamenlijk oppakken. Bijvoorbeeld: gemeente haalt tegels uit de stoep en bewoners zetten er plantjes in en onderhouden dit.

In dit geval is het verzoek om een tafeltennistafel een eenzijdige actie van de gemeente. Bewoners maken er gebruik van, maar doen niet het onderhoud.

Kortom, een goed idee, maar niet voor MijnWijk, waar we op zoek zijn naar initiatieven die gezamenlijk ingevuld worden met bewoners. Wel neem ik het idee mee in de gemeentelijke plannen voor het verder ontwikkelen van het Oldenelerpark in verband met de dijkversterking. Ofwel: het zou wel zo kunnen zijn dat er op een nog nader te bepalen plek een tafeltennistafel komt.

Is het akkoord als ik je daar buiten MijnWijk bij betrek en op de hoogte houdt? Ik zal je hierover een mail sturen.

Vriendelijke groet,

John de Vries

wijkregisseur Zwolle-Zuid

Reacties

Beste John, Dat is helemaal prima. Met vriendelijke groet, Nirky Postema

Antwoord

Goed plan, het park aantrekkelijk maken en houden voor jong en oud

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 23-07-2022