Fluweel-tuin AA-landen uitbreiding!

De Fluweeltuin (die zich bevind tussen de Fluessen en de Welle) is na een aantal jaren uitgegroeid tot een gedragen buurtinitiatief! Vorige week zijn de voorbereidingen voor de uitbreiding van de tuin, (ja, met zoveel enthousiaste tuinders groeiden we uit ons jasje!) afgerond. De Rova heeft de de bosjes verwijderd en de grond ''klaar gemaakt''. Dat betekend dat a.s. zaterdag (op de verjaardag van de Sint) een nieuw hekwerk en palen gaan plaatsen.

De Fluweeltuin heeft momenteel 10 adoptanten. Geweldig! Op de foto zie je hoe de tuin was, en hoe het is geworden. Alle adoptanten hebben deze tekening ontvangen. Ze kunnen hun idee / visie van indeling van de tuin inleveren en daarna gaan we samen beslissen hoe we de Fluweeltuin opnieuw vorm gaan geven. Ook zal er een ronde boom-bank gemaakt gaan worden om tijdens het tuinieren, ook een pauze te kunnen nemen.

A.S. zaterdag 5 december, zal er tijdens de werkzaamheden ook koffie en thee zijn, en de mogelijkheid om op te warmen bij een overdekte vuurplaats. U ben van harte welkom om te komen buurten, of meehelpen. 

Graag tot ziens!