Groen in plaats van parkeren

In het straatje achter de Hasselterdijk, uitkomend op de Bastionstraat, willen we graag een deel van de bestrating vervangen voor groen.
Het doel is om hiermee parkeeroverlast te voorkomen, doordat de straat dan te smal is om te parkeren én om onze buurt groener en aantrekkelijker te maken.
We willen graag de groenstrook ;aten beplanten met bodembedekkers, bloeiende en groenblijvende struiken én met de buurt onderhouden.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste Marjel Voschezang, Wat fijn dat jullie actief meedenken over het verbeteren van de buurt! Mooi dat jullie al medestanders in de buurt gevonden hebben. Vraag hen hier op MijnWijk het idee te liken. Zo zien anderen hoeveel bewoners achter het idee staan. Onze wijkbeheerder, Marjolein Geurtsen, wil graag het idee met jullie bespreken en maakt na haar vakantie een afspraak met jullie. Met vriendelijke groeten, Cobie Hamming-Pijl

Reacties

Op dinsdagmiddag 12 januari een online inloopmiddag over deelnemen aan NLdoet. Een mooie eerste datum om aan de slag te gaan. Meer info: Www.groeneloperzwolle.nl/maak-je-straat-groen-tijdens-nldoet-2021/

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 25-12-2020