Opwaardering buurtplein/tuin Jellissenkamp nr 17-19

Samen met de buurtbewoners gaan we opzoek naar ideeen en mogelijkheden om het pleintje/buurtuin op te waarderen en/of verder te vergroenen.

Een korte inventarisatie onder de buurtbewoners leert dat de sociale functie van het pleintje wordt gewaardeerd: de jaarlijkse buurtbqq.

Heb je goede ideeen en wil je ook meedenken stuur een berichtje.
In april 2023 starten we met een brainstormavond. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Reacties van de gemeente

Goedemorgen allemaal,

De planten moeten nog komen maar wat een metamorfose! Dit wordt straks een pareltje van de buurt. Ook heel mooi dat jullie de stammen hebben gebruikt om straks een schaduwdoek op te hangen. 

Zodra de planten binnen zijn krijgen jullie een seintje.

Vriendelijke groet,

Monique Wiegers

 

Beste allemaal,

De afgelopen weken zijn we tot een mooi ontwerp gekomen van het pleintje. Jullie hebben deze tijdens Burendag gedeeld met de buurt. Ik zet nog wat leuke foto's op de pagina.  Binnenkort de volgende stappen als plantklaar maken van de grond en een beplantingsplan. 

Hartelijke groet,  Monique Wiegers

 

Beste allemaal,

We hebben al een mooi ontwerp en binnenkort komt Andrea met een beplatingsplan. Jullie gaan met Burendag dit plan delen met buurtbewoners. Na Burendag geven we de aannmer de opdracht om tot uitvoering over te gaan. Ik promoveer jullie initiatief naar de voorbereidingsfase.

Met vriendelijke groet,

Monique Wieges

 

Hallo Bram, 

We hebben afgelopen woensdag de wensen en mogelijkheden besproken. Andrea gaat nu aan de slag met een ontwerp. Zodra deze klaar is deel ik die met jullie.  Het zou mooi zijn wanner de andere deelnemers zich ook aanmelden op MijnWijk. Wanneer we straks met het plan de buurt in gaan kun je verwijzen naar deze site waar dan alle informatie opstaat. 

Vriendelijke groet, 

Monique  Wiegers

Beste Bram en buurtbewoners,

Op woensdag 31 mei om 20.00 uur komen mijn collega en groenadviseur Andrea Freund naar de Jellissenkamp en samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zij kan jullie advieseren over beplanting en zonodig een beplantingsplan maken. 

Graag tot woendag 31 mei!

Met vriendelijke groet,

Monique Wiegers

Hallo Bram,

Super dat jullie met de buurt het pleintje mooier en groener willen maken. Ik hoop dat veel buurtbewoners gaan aanhaken. Ik help jullie graag bij de realisatie. Wanneer jullie zover zijn maken we een afspraak om samen de plannen door te nemen.

Vriendelijke groet, 

Monique Wiegers

Reacties

Gepromoveerd naar Voorbereiding op 01-09-2023

Geweldig plan Bram. Ik hoop dat het elektra kastje weg kan en dat de groenstrookjes aan het begin erbij gevoegd kunnen worden. Tegels eruit gras en planten er in!

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 08-04-2023