Speeltuin in ware buurt vervangen

Er zijn veel buurtbewoners die last hebben van de speeltuin aan de ware buurt. Niet omdat er kinderen spelen maar omdat ze op het houten huisje gaan zitten en dan de woonkamers in kijken. De kinderen hebben ook behoefte aan andere toestellen. Ze spelen nu vaak op de doorgaande straat waar auto's ontzettend hard rijden. Het voetbal veld wat verderop ligt daar poepen heel veel ganzen en honden. Dus dat is geen handige plek helaas. Dus wij zouden graag een andere speeltuin willen met bijvoorbeeld schommels, of duikelstokken. En de prikbosjes die er om heen staan zouden ook vervangen kunnen worden zodat het spelen met een bal goed kan daar. De ballen gaan nu lek door de bosjes. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Reacties van de gemeente

Beste Kim en buurtbewoners, donderdag 7 juli om 13.00 uur ontmoeten we elkaar bij de speeltuin en kijken we samen naar de mogelijkheden. Tot donderdag!

Beste Kim,

Wat mooi dat je het initiatievenplatform  MijnWijk hebt gevonden. Ik lees in de omschrijving van je vraag dat je graag een vernieuwing/vervaning wil van de huidige speeltuin. MijnWijk is een platform voor bewonersinitiatieven waarbij bewoners zelf actief zijn in planvorming, uitvoering en onderhoud. Wanneer jullie als buurt hieraan een bijdrage willen leveren dan ga ik graag met jullie in gesprek. Wanneer het een vraag is aan de gemeente om de speeltuin aan te pakken dan speel ik deze vraag door naar mijn collega die over de speeltuinen gaat en halen we het initiatief van deze website. Ik hoor/lees graag welk spoor jullie willen volgen. 

Met vriendelijke groet, Monique Wiegers

 

 

Reacties

Bedankt voor de reactie. Wanneer de gemeente dit doet hebben wij er dan als buurtbewoners invloed op? En gaat er dan ook echt wat veranderen? Ik hoor het graag, dan zal ik dit ook aan andere ouders hier doorgeven. Mvg Kim Davidse

Antwoord
Initiatief is geplaatst op 26-04-2022